FŐOLDAL

AKCIÓK

UTAZÁSI AJÁNLATOK ORSZÁGONKÉNT

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉG
GAY TRAVEL
utazási ajánlatok
Sitges főoldal
szállás
turisztikai szolgáltatások
Gay Sitges
SPANYOLORSZÁG, SITGES

Szálláshelyek

SITGES

Hotel Dolces Sitges****, Sitges, Costa del Garraf Hotel & Resort Dolce Sitges starstarstarstarstar
a Dolce Sitges Hotel & Resort csodálatos környezetben, egy kisebb hegytetőn fekszik, mely Sitgesre és a Földközi-tengerre néz. A tengerpartra, mely kb. 1 km-re található a nyári szezonban ingyenes buszjárat közlekedik a szállodától. Sitges központja kb. 1,5 km. A 18 lyukú golfpálya a szálloda szomszédságában található.

Hotel Port Sitges Resort****, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Aparthotel Port Sitges Resort starstarstarstar
a Port Sitges Resort az egyik legjobb mediterrán sportkikötőnél található, csupán 10 perces sétára Sitges központjától.

Hotel & Apartamentos Sunway Playa Golf****, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Aparthotel Sunway Playa Golf starstarstarstar
a 2003. júniusában megnyílt Hotel & Spa Sunway Playa Golf Sitges nyugodtabb részén, a Terramar standnál épült, közvetlenül a parti sétányon. A központ 2,5 km-re található, a Terramar Golfpálya közvetlenül a szomszédságában.

Hotel Antemare****, Sitges, Costa del Garraf Hotel Antemare & Spa starstarstarstar
az Antemare szálloda Sitges gyönyörű, csendes részén található, a központtól mintegy 500 m-re, a golfpályától 1 km-re. A szálloda főépületből és 5 kisebb melléképületből áll.

Hotel Avenida Sofia****, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Hotel Avenida Sofia starstarstarstarsuperior
a 2013. januárjában megnyílt Hotel Avenida Sofia Sitges legújabb szállodája, a tengerparti sétánytól pár lépésre található, a központhoz közel. A szálloda a korábbi Veracruz hotel helyén épült. Tökéletes választás a luxust kedvelőknek és a színvonalas szolgáltatást keresőknek.

Best Western Hotel Subur Maritim****, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Hotel Best Western Subur Maritim starstarstarstar
a Best Western Subur Maritim Hotel Sitges villanegyedében, csendes helyen található, a homokos tengerparttól kb. 40 m-re. A város központjába 10 perces sétával juthatunk el. A szálloda Cau del Vinyet étterme egy 1924-ben épült villában kapott helyet.

Hotel Calipolis****, Sitges, Costa del Garraf Hotel Calipolis starstarstarstar
a nemrég felújított Calipolis szálloda a 4 km hosszú tengerparti sétány mentén található, a központtól 300 m-re.

Hotel Estela Barcelona****, Sitges, Costa del Garraf Hotel Estela Barcelona starstarstarstar
a Hotel Estela Barcelona mediterrán stílusban épült "art hotel" az Aiguadolç kikötő közelében, közvetlenül a tengerparti sétányon. Sitges központja 500 m-re található.

Hotel La Niña****, Sitges, Costa Dorada, Spanyolország

Hotel La Niña starstarstarstar
a 2004-ben nyílt, hagyományos katalán stílusban épült barátságos La Niña szálloda Sitges központjában található, a Paseo de La Ribera pálmafás tengerparti sétányon. Buszmegálló és vasútállomás kb. 5 perc sétára, Barcelona vasúttal kb. fél óra alatt érhető el.


Hotel Melia Sitges****, Sitges, Costa del Garraf Hotel Meliã Sitges starstarstarstar
a Meliã Sitges szálloda Sitges csendesebb lakónegyedében található, kb. 200 m-re az Aiguadolç kikőtőtől. A város központja 800 m-re, a strand 200 m-re található.

Hotel San Sebastian Playa****+, Sitges, Costa del Garraf Hotel San Sebastian Playa starstarstarstarsuperior
a San Sebastian Playa hotel közvetlenül a tengerparti sétányon található, közel Sitges óvárosához és a Konferencia Központhoz.

Hotel Terramar****, Costa del Garraf, Sitges, Spanyolország Hotel Terramar starstarstarstar
a Terramar Hotel Sitges villanegyedének szélén, egy 18 lyukú golfpálya közelében található, kb. 2 km-re a városka központjától. A szálloda egy gondozott, 20 000 m2-es szép kerttel is rendelkezik. A tengerparttól csupán a parti sétány választja el (Terramar Strand).

Hotel Celimar***, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország

Hotel Celimar starstarstar
a Celimar hotel épületét a 19. század végén építették, szecessziós stílusban. A szálloda a tengerparti sétányon található, Sitges központjában. A közelben számos szórakozási és vásárlási lehetőség található.


Hotel Celimar Centre***, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Hotel Celimar Centre starstarstar
a nemrégiben felújított Celimar Centre Hotel Sitges központjában épült. A közelben számos bár, étterem és szórakozóhely található. A homokos tengerpart 250 m-re található.

Hotel Galeon - Pavillon***, Sitges, Costa del Garraf Hotel Galeon - Pavillon starstarstar
a két épületegyüttesből álló (Galeon és Pavillon) szálloda Sitges központjában található, a tengerparttól 5 perces sétára. A közelben számos bevásárlási és szórakozási lehetőség található. A Pavillon épületrészben lévő szobákat a 2008-ban felújították.

Hotel Platjador***, Costa del Garraf, Sitges, Spanyolország Hotel Platjador starstarstar
a Platjador Hotel közvetlenül Sitges pálmafás parti sétányán található, a város központjától pár perces sétára. A szállodát 1991-ben teljesen felújították.

Hotel Sitges Park***, Sitges, Costa del Garraf Hotel medium Sitges Park starstarstar
a 2012-ben teljesen felújított és átalakított, teljesen légkondicionált medium Sitges Park Hotel Sitges élénk óvárosában található, egy késő 19. századi katalán szecessziós épületben. A közelben számos szórakozási lehetőség van, a vasútállomás 400 méterre.

Hotel Subur***, Sitges, Costa del Garraf Hotel Subur starstarstar
a 4 emeletes Subur szálloda Sitges központjában található a tengerparti Paseo de la Ribera sétányon, a vasútállomástól kb. 500 m-re, ahonnan Barcelonába könnyen bejuthatunk.

Hotel Liberty**, Sitges, Costa del Garraf Hotel Liberty starstar
a Hotel Liberty Sitges központjában található, egy hangulatos 19. századi épületben. A szállodához egy kisebb kert is tartozik. A vasútállomás kb. 100 méterre található, ahonnan rendszeres járatok indulnak Barcelonába. Üzletek, étterem és bárok a szálloda közvetlen közelében, a Terramar Golfpálya kb. 5 perces autóútra.

Hotel Romantic**, Sitges, Costa del Garraf Hotel Romantic starstar
a 19. századi stílusjegyeit viselő Hotel Romantic - a 3 szomszédos villaépülettel együtt - Sitges központjában fekszik. A szállodában különböző festények, a kertben szobrok láthatók. A szálloda a vasútállomástól pár perces sétára található, bevásárlási és szórakozási lehetőség a közelben. A tengerpart könnyed sétával érhető el.

Hotel de la Renaixenca*, Sitges, Spanyolország Hotel de la Renaixença star
a Hotel de la Renaixença egy 19. századból való épületben található, mely megőrizte a kor diszítését és a csodálatos kertjét. A szálloda a vasútállomástól csupán egy utcára található, számos szórakozási- és bevásárlólehetőség a közelben. A tengerpart könnyed sétával érhető el.

Hotel El Cid*, Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Hotel El Cid star
az egyszerűbb, utasaink körében igen népszerű El Cid Hotel a város központjában található, a tengerparttól 250 méterre. Az olcsóbb, tiszta szálloda környékén számos éttermek, bár, szórakozóhely és üzlet található. A vasútállomás pár perces sétára.

Apartamentos Sunway Amapola - Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Apartamentos Sunway Amapola
az Amapola Apartmanok kényelmesen és célszerűen berendezettek, a Arizona és Atlanta Apartmanokkal egy komplexumot alkot. Az apartmanház Sitges villanegyedében (Vinyet) található, kb. 5-10 perces sétára a tengerparttól, a központtól 1,2 km-re. Az apartmant családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is ajánljuk.

Apartamentos Sunway Apollo, Sitges, Costa del Garraf

Apartamentos Sunway Apollo
az Apollo Apartmanok nyugodt helyen, a finomhomokos strandtól kb. 100 m-re fekszik. A központ kb. 800 m, a golfpálya kb. 1 km.


Apartamentos Sunway Arizona - Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Apartamentos Sunway Arizona
az Arizona Apartmanok kényelmesen és célszerűen berendezettek, az Amapola és Atlanta Apartmanokkal egy komplexumot alkot. Az apartmanház Sitges villanegyedében (Vinyet) található, kb. 5-10 perces sétára a tengerparttól, a központtól 1,2 km-re. Az apartmant családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is ajánljuk.

Apartamentos Sunway Atlanta - Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Apartamentos Sunway Atlanta
az Atlanta Apartmanok Sitges villanegyedében (Vinyet) található, kb. 5-10 perces sétára a tengerparttól, a központtól 1,2 km-re. Az apartmant családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is ajánljuk.

Apartamentos Sunway San Jorge - Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Apartamentos Sunway San Jorge
a Sunway San Jorge apartman Sitges villanegyedében (Vinyet) található medencés ház, csupán 5-10 perces sétára a strandtól és negyed órára a központtól. Az egyszerűbb apartmanokat családoknak, pároknak és baráti társaságoknak javasoljuk, akik a tenger közelében keresnek olcsóbb szállást.

Apartamentos Sunway Tara Gay - Sitges, Costa del Garraf, Spanyolország Apartamentos Sunway Tara
a Tara melegbarát apartmanház Sitges csendes villanegyedében, Vinyetben található, a tengerparttól mintegy 300 méterre. Buszmegálló 100 m-re, vasútállomás 1,2 km-re, a központ 1 km-re. Az apartmanház ideális választás a nyugodt pihenésre vágyóknak, elsősorban meleg pároknak vagy baráti társaságoknak.
főoldal
akciók
utazási ajánlatok országonként
információk
elérhetőség